۱۹ بهمن ۱۳۹۲، ۱۶:۰۴

داوودی:

خانه فرش دستبافت قوچان به بهره برداری رسید

خانه فرش دستبافت قوچان به بهره برداری رسید

قوچان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فنی و حرفه ای قوچان گفت: خانه فرش دستبافت قوچان با توجه به توانمندی ها و ظرفیت اشتغال بالا و بازار مناسب صنایع دستی توسط بخش خصوصی به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا داوودی عصر شنبه در حاشیه افتتاح خانه فرش قوچان در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: آموزش بازار محور یکی از سیاست ها و راهبرد های فنی و حرفه ای است و در این راستا با توجه به توانمندی ها و ظرفیت اشتغال بالا و بازار مناسب صنایع دستی به ویژه فرش، دومین مرکز آموزشی فرش دستبافت توسط بخش خصوصی در قوچان به بهرداری رسید.

وی ادامه داد: در این آموزشگاه تمامی هنرهای زیر شاخه فرش از جمله جاجیم بافی، حصیربافی، گلیم بافی، قالی بافی تابلویی و حجمی و طراحی کامپیوتری فرش به هنرجویان آموزش داده می شود.

وی افزود: آموزشگاه های فنی و حرفه ای در دو بخش دولتی و خصوصی فعالیت می کنند و در راستای حمایت از بخش خصوصی هر هنر و رشته ای که در مراکز فنی و حرفه ای خصوصی ایجاد شود در بخش دولتی، آن رشته حذف می شود.

در ادامه، هادی رجائی نیا، معاون عمرانی فرمانداری قوچان گفت: متاسفانه علی رغم توانایی ها و پتانسیل های موجود در قوچان، صنایع دستی در وضعیت خوبی قرار ندارد و تمامی رشته ها و هنرهایی که  خاستگاه آن در قوچان بوده توسط برخی شهرستان های دیگر به ثبت رسیده است.

وی با اشاره به  ضرورت فعال شدن تمامی دستگاه ها برای حمایت از صنایع دستی در قوچان ادامه داد:  تمامی مسئولین آمادگی خود را برای حمایت از بخش خصوصی در قوچان اعلام نموده اند  و با توجه به ظرفیت های مناسب صنایع دستی ، امیدواریم در آینده ای نزدیک شاهد گسترش سهم صنایع دستی در حوزه فرهنگ و اقتصاد قوچان باشیم.

کد خبر 2231992

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha